...

Onze cases

Bekijk wat we samen met onze klanten bereiken.

"Al geruime tijd hebben we een zeer prettige samenwerking met het team van Skillable. We zijn o.a. zeer tevreden over de mooie informatieve videocases die ze gemaakt hebben en de professionele manier waarop ze ons assisteren bij onze social marketing."
Mark Hak
CEO GetyourStudio
Skillable heeft onze marketing een nieuwe dimensie gegeven met puntgave projectfoto's en -video's. Top werk!
Eric Allard
Founder Eazz
Bas heeft ThreeFront B.V. aan de hand meegenomen in de wereld van digitale strategie. Samen hebben we opnieuw gekeken naar onze propositie en naar de (digitale) zichtbaarheid. Middels Bas zijn ervaring, ongekend hoog enthousiasme en betrokkenheid hebben wij enorme stappen gemaakt op het gebied van onze marketing. Veel stijging in het aantal leads en concrete opdrachten sindsdien! Bas, we keep pushing! 🙂
Frenk van Assen
Founder Threefront B.V.
"Bas is een enthousiaste gast, die met veel energie de projecten aanpakt. Creatief en breed inzetbaar: een zeer waardevolle aanvulling voor ons bedrijf! Zeker een aanrader!"
Joost Alkemade
Accountmanager D&MS;

Heb je een specifieke vraag aan ons?

Kies voor Duurzame Groei

In een snel veranderende markt is een vooruitziende partner onmisbaar. Ben je klaar om de skills van jou of je team naar een hoger niveau te tillen? Wij staan voor je klaar.