Over Skillable

Jouw partner voor online groei

Maak kennis met Skillable:

Waar kennis en groei samenkomen.

In een wereld die voortdurend verandert, is Skillable jouw partner in duurzame groei. We zijn geen extern bureau; we zijn jouw mede-innovators, uitdagers en partners op weg naar bedrijfssucces.
 
Bas van Lieshout heeft Skillable opgericht met de missie om het traditionele marketingbureau-model te doorbreken. Daarmee heeft Skillable bedrijven de tools gegeven om zelfstandig te groeien. Met een klein team focussen we ons volledig op ambitieuze B2B bedrijven.
 
Bij Skillable staan mensen voorop. Of het nu onze medewerkers zijn of de jouwe, we erkennen de unieke behoeften en ambities van elk individu. We hebben inmiddels al meer dan 100 organisaties geholpen hun doelen te bereiken, en ons verhaal is nog maar net begonnen.

We helpen bedrijven die

Bij Skillable nemen we een helicopterview aan om te kijken hoe we jou business duurzaam kunnen opschalen.

geen heldere marketing-strategie hebben

Creëer een duidelijk kader met ons Skillable Digital Growth Canvas en voer consistent de juiste activiteiten uit.

hun online aanwezigheid willen verbeteren

Verbeter de effectiviteit van jouw website, verhoog de conversie en ontwikkel waardevolle content die jouw doelgroep aanspreekt.

afhankelijk zijn van externe bureaus

Verhoog de interne marketingexpertise, ben minder afhankelijk en voorkom kosteninefficiënties.

hun LinkedIn strategie willen optimaliseren

Vergroot je aanwezigheid op LinkedIn en zet dit marketingkanaal effectiever in om meer (potentiële) klanten te bereiken.

geïnteresseerd zijn in videomarketing

Als je het belang van video erkent, dan helpen wij je aan de skills en middelen om effectieve videocontent te creëren.

transparanter willen communiceren

Communiceer direct met jouw klanten, voorkom misverstanden en gemiste kansen door op de juiste manier vertrouwen op te bouwen.

Wat Maakt Skillable Anders?

We hebben al meer dan 100 bedrijven mogen helpen.

Skillable is niet jouw traditionele marketingbureau. Met behulp van ons unieke “Skillable Digital Growth Canvas”, ontgrendelen we het potentieel van zowel je bedrijf als je team. We zetten niet alleen in op korte termijn successen, maar focussen op duurzame resultaten die merkbaar verschil maken.

Rust jezelf en/of jouw team uit met de juiste skills

We geloven dat elk individu het in zich heeft om opmerkelijke resultaten te bereiken. Onze diensten zijn ontworpen om dit potentieel te realiseren, waardoor je team zich kan concentreren op wat echt belangrijk is.

Hou controle over jouw groei

Skillable staat voor groei. Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling of professionele vooruitgang, we hebben de tools en expertise om je te begeleiden bij elke stap.

Bouw interne expertise op

We willen de afhankelijkheid van externe bureaus doorbreken en bedrijven de skills geven om hun eigen succes te bepalen. Onze aanpak is erop gericht om interne expertise op te bouwen voor langdurig succes.

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Plan een kennismaking in en we spreken elkaar snel.
Bas van Lieshout

De voordelen van samenwerken met Skillable.

We hebben al meer dan 100 bedrijven geholpen met hun digitale strategie.

Digitaal strateeg, ondernemer, growth marketeer. Transparantie, oprechtheid en een goede klik zijn voor mij (Bas van Lieshout) essentieel.

Ik zal je een heel levensverhaal besparen. Maar wellicht kan ik je helpen. Een achtergrond in Bedrijfskunde, 6 jaar ondernemers ervaring en de inmiddels bijna 100 bedrijven mogen helpen met hun online strategie en marketingactiviteiten.

Ik frustreer me aan het gebrek aan integer advies in de markt. De één belooft nog een grotere gouden berg dan de ander. Het is mijn missie om mensen duurzaam te helpen laten groeien in de digitale wereld.

Onze aanpak is persoonlijk en resultaatgericht. Ben je benieuwd wat wij eventueel voor jou kunnen beteken? Plan hieronder een kennismaking in, dan spreken we je snel.

Bas van Lieshout

Zakelijke trends komen en gaan...

Bij Skillable zijn we van mening dat organisaties hun digitale activiteiten verder zullen moeten verankeren in hun organisatie om in de toekomst succesvol te kunnen zijn.

In 2023 wordt 80% van de aankoopbeslissing al gemaakt nog voor het eerste contactmoment. Zorg er dus voor dat jouw online aanwezigheid staat als een huis én dat je deze waardevolle skills intern in jouw organisatie waarborgt.

De hoge snelheid in de digitale wereld vereist een mensgerichte en pro-actieve aanpak om een duurzame digitale business op te bouwen.

Wij helpen onze klanten daar te komen. Benieuwd wat we eventueel voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wie zijn wij?

Bas van Lieshout

Digitaal Strateeg / Eigenaar

Bob Poulissen

Social & Content Marketeer

Frits Oudenhoven

Growth Marketing Consultant

Bas van Lieshout

Digitaal Strateeg / Eigenaar

Frits Oudenhoven

Growth Marketing Consultant

Bob Poulissen

Social & Content Marketeer

Benieuwd wat wij kunnen betekenen of heb je vragen?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen of heb je vragen?

In een snel veranderende markt heb je een partner nodig die je voorbereidt op morgen. Het is tijd om te investeren in je team, processen, en toekomst. Wij staan klaar om je te begeleiden.