...

Maak kennis met Skillable

Jouw online groeipartner voor een sterk merk. Hier lees je wie we helpen, wat we doen, onze missie en ons verhaal.

Wie we helpen

Onze klanten zijn voornamelijk ondernemers, dienstverleners, consultants en agencies die hun bedrijf naar een hoger niveau willen tillen.

We werken voornamelijk met gevorderde ondernemers die al jarenlange ervaring in hun vakgebied hebben en al een tijd ondernemen. Dit zijn vaak (hoog opgeleide) kenniswerkers.

Ons doel is simpel: we versnellen je groei door een simpele strategie, een sterk productaanbod, een duidelijk verhaal en sterke marketing.

Wat we doen

We snappen dat het lastig kan zijn om online op te vallen en constant nieuwe klanten te vinden. Daarom maken we een plan dat precies past bij wat jouw bedrijf nodig heeft. We zorgen ervoor dat je aanbod aantrekkelijk is, helpen je met het vertellen van jouw unieke verhaal, maken je teksten beter en zorgen voor content die mensen aanspreekt.

Wat ons anders maakt dan anderen, is dat we echt de tijd nemen om jou en je bedrijf te leren kennen. Jij hebt de kennis en kent de nuances in de markt, wij hebben de frameworks en systemen om die succesvol te implementeren.

Onze missie en waarden

Onze missie:

Onze missie is om bedrijfsgroei eenvoudig en toegankelijk te maken voor elke ondernemer. Wij willen dat je je kunt richten op wat je het beste doet, terwijl wij je helpen met de strategieën en systemen die je nodig hebt om voorspelbare en winstgevende groei te realiseren. Samen maken we van groei een eenvoudige en haalbare stap voor jouw bedrijf.

Onze kernwaarden:

  • Resultaten: Bij Skillable draait alles om resultaten. We zijn pas tevreden als we jouw doelen hebben bereikt.

     

  • Plezier: We geloven dat werk leuk moet zijn. Daarom genieten we van wat we doen en maken we het leuk voor iedereen.

     

  • Focus: We richten ons op één ding tegelijk. Dit zorgt voor betere resultaten en minder stress.

     

  • Langetermijn: We denken altijd aan de toekomst. We streven naar duurzame groei en blijvend succes.

Wij staan voor je klaar

Het Skillable-team: vier gedreven professionals die jouw online aanwezigheid naar het volgende niveau tillen. We maken daarnaast gebruik van een uitgebreid netwerk van vertrouwde partners, waardoor iedereen zich kan richten op zijn of haar expertise. Zo garanderen we professionele resultaten waar jij op kunt bouwen.

Ps. We groeien en zijn op zoek naar slimme, creatieve geesten om ons team te versterken. Voel je je aangesproken? Neem contact op – we zijn benieuwd naar jouw talent.

Bas van Lieshout

Digitaal Strateeg

Frits Oudenhoven

Marketing Consultant

Bob Poulissen

Online Marketeer

Gijs van Lith

online marketeer

Investeer in jouw digitale toekomst

In een wereld die niet stil staat, ben je bij Skillable aan het juiste adres. Wij zijn er klaar voor. Jij ook? Laten we samenwerken aan jouw succesverhaal.

Het ontstaan van Skillable

Ons verhaal

Deel 1: Studie en part-time ondernemen

In 2016 (tijdens zijn studie Bedrijfskunde) begon Bas van Lieshout met het helpen van bedrijven om duidelijkheid te krijgen in hun online strategie, marketing en sales. Hij ontdekte dat een heldere strategie alles op zijn plek laat vallen.

Deel 2: Groeien als freelancer

Tijdens mijn studie groeide Bas zijn freelance marketingbedrijf. Tijdens mijn studie zag ik dat veel skills waar tegenwoordig voor betaalt je niet op school worden geleerd. Het frustreerde me hoeveel bedrijven online niet matchede met hoe ze offline zijn. En dat terwilj de meeste online marketingskills gemakkelijk zijn aan te leren. Dit legde de basis voor wat Skillable vandaag is.

Deel 3: Skillable Platform Bouw

Daarom wilde ik direct na het afronden van mijn Master Strategic Management in 2018 een groot online platform neerzetten die mensen kon leren hoe ze waardevolle skills eigen konden maken om hun online marketing naar een hoger plan te tillen. Lang verhaal kort: na ruim een jaar bouwen kwam het platform niet van de grond, m'n netwerk was nog te klein, ik had eerst het platform gebouwd voordat ik aan de marketing begon en vele andere beginnersfouten die je kon maken. Dus moest ik terug naar de kern.

Deel 4: Switch naar Marketingbureau​

Begin 2020 maakte ik de switch naar datgene wat voor mij had gewerkt. Ik maakte het simpel. Ik ging aan de slag voor één klant op het gebied van online marketing (zij (en vele anderen) zijn vandaag de dag nog steeds klant, daar zijn we zeker trots op). Deze ene klant werden er twee, dat werden er vier, acht, zestien etc.

Deel 5: Snelle groei + opening kantoor

In 2021 ging het zo hard dat ik de eerste werknemers (part-time) aannam en op een dag besefte dat de zolderkamer van 8m2 toch wel wat te klein begon te worden om samen te werken. Eind 2021 betrokken we ons kantoor in Nijmegen waar we nu nog steeds gevestigd zijn.

Deel 5: Consultancy tak oprichting, teamgroei en processen

Marketing is een hele belangrijke groeimotor voor een bedrijf, maar mede door mijn Bedrijfskunde achtergrond, werden we steeds vaker betrokken in de strategie van een bedrijf om de groei te versnellen. Voor bedrijfsgroei is namelijk meer nodig dan sterke marketing. Denk aan het ontwikkelen van een goede visie, keuzes over je doelgroep, je productaanbod, processen en systemen, cashflow etc. In 2022 hebben we dan ook onze consultancy tak opgericht om je te helpen met het voorspelbaar groeien van je bedrijf. We helpen je daarmee met onze accelerator trajecten.

Deel 6: Accelerate

Dit bleek een waardevolle toevoeging aan ons aanbod. Hiermee kunnen we echte partnerships aangaan met onze klanten en samen groeien voor de lange termijn. Inmiddels hebben we het kantoor uitgebreid en werken we met een fijn team samen aan een steeds groeiend klantenbestand.

Let's grow together!