Over Skillable

Jouw partner voor online groei

Waarom Skillable?

Welkom bij Skillable, waar we (Bas van Lieshout en team) ons specialiseren in advies op het gebied van digitale strategie. Ons doel is om je te helpen groeien in de digitale wereld. Daarbij focussen we ons volledige op service gerichte organisaties. Onze klanten variëren van mkb’ers en projectorganisaties, tot aan freelancers, zzp’ers, creatievelingen, coaches, trainers, adviseurs en andere experts.

Als digitale strategieconsultant hebben we meer dan 6 jaar ervaring in digitale transformatie. Wat begon met een achtergrond als management consultant, is uitgegroeid in een bedrijf waarmee we inmiddels bijna 100 bedrijven hebben mogen helpen met het vormgeven van hun digitale strategie. 

Onze aanpak is hands-on en gericht op het bereiken van jullie potentie. Van digitale strategie tot uitvoering. We transformeren jouw business model, bouwen aan een digitale strategie, en implementeren growth marketing tactieken. 

Onze services

Bij Skillable nemen we een helicopterview aan om te kijken hoe we jou business duurzaam kunnen opschalen.

Business Strategie

Herdefinieer activiteiten, stel doelen en creëer waarde voor alle belanghebbenden door middel van een digitale transformatie.

Branding & Content

Een scherp verhaal. Het fundament voor een merk dat begrepen wordt. Van strategie en concept tot realisatie.

B2B Growth Marketing

Marketingtechnieken gericht op snelle groei en klantenacquisitie voor startups en bedrijven.

Wie is Bas van Lieshout?

Al meer dan 85 bedrijven hebben we geholpen met hun digitale strategie.

Digitaal strateeg, ondernemer, growth marketeer. Transparantie, oprechtheid en een goede klik zijn voor mij (Bas van Lieshout) essentieel.

Ik zal je een heel levensverhaal besparen. Maar wellicht kan ik je helpen. Een achtergrond in Bedrijfskunde, 6 jaar ondernemers ervaring en de inmiddels bijna 100 bedrijven mogen helpen met hun online strategie en marketingactiviteiten.

Ik frustreer me aan het gebrek aan integer advies in de markt. De één belooft nog een grotere gouden berg dan de ander. Het is mijn missie om mensen duurzaam te helpen laten groeien in de digitale wereld.

Onze aanpak is persoonlijk en resultaatgericht. Ben je benieuwd wat wij eventueel voor jou kunnen beteken? Plan hieronder een kennismaking in, dan spreken we je snel.

Waar willen we naartoe?

Bij Skillable zijn we van mening dat organisaties hun digitale activiteiten verder zullen moeten verankeren in hun organisatie om in de toekomst succesvol te kunnen zijn.

De hoge snelheid in de digitale wereld vereist een mensgerichte en pro-actieve aanpak om een duurzame digitale business op te bouwen.

Wij helpen onze klanten daar te komen. Benieuwd wat we eventueel voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wie zijn wij?

Bas van Lieshout

Digitale Strategie & Online Advertising

Bob Poulissen

Content & Community Manager

Frits Oudenhoven

Online Marketing Consultant

Bas van Lieshout

Eigenaar & Digitaal Strateeg

Frits Oudenhoven

Growth Marketing Consultant

Bob Poulissen

Social & Content Marketeer

Benieuwd wat wij kunnen betekenen of heb je vragen?

We gaan graag met je in gesprek.

Maak kennis

Kijk verder dan morgen, maar begin vandaag. Plan direct een volledig vrijblijvende kennismaking met ons.

Neem contact op

Heb je een vraag? Je kunt ons hier direct appen/mailen