...

Hét groeiprogramma voor ambitieuze ondernemers.

Het Growth Accelerator Programma (GAP) is er speciaal voor b2b dienstverleners, digitale makers, consultants en experts. Inclusief succesgarantie.
 
Creëer een unieke propositie, zet jezelf en jouw bedrijf neer als autoriteit in de markt en groei in de digitale wereld. Samen zetten we jouw bedrijf toekomstbestendig neer. Van businessmodel, tot pricing en online aanwezigheid.
Focus op de juiste taken

Stress is nooit een gevolg van teveel zaken. Het is een gevolg van te weinig overzicht. In één dag zetten we jouw doelgroep, aanbod en strategie neer. 

Jouw digitale fundament op orde

Wij implementeren het gehele fundament voor je. Merkverhaal. Positionering. LinkedIn. Website. Alles wordt geoptimaliseerd. 

Zelfstandig klanten aantrekken

Duurzame resultaten. Eerst samen met ons, daarna zelfstandig. Na ons traject kun je de groei zelfstandig doorzetten.

Ben je toe aan de volgende stap in jouw bedrijf?

De uitdaging

Je bent al een tijdje aan het ondernemen, maar je zit vast op een plateau. Je mist op dit moment richting, structuur en overzicht in je bedrijf. Je wilt het anders gaan aanpakken, maar hoe dan?
 • Je vindt het lastig om je waarde te verwoorden
 • Je wilt meer omzet of voldoening uit je werkzaamheden halen
 • Je wilt dat klanten jou gaan benaderen
 •  
Je zegt te vaak nog “ja” tegen dingen, komt tijd tekort en je voelt je geïntimideerd door alles wat kan in de online wereld. De mogelijkheden zijn eindeloos en je bent op zoek naar integer advies.
 
Daarnaast zie je dat traditionele vormen freelancen, agency werk en consultancy niet meer passen bij de huidige tijd, zeker niet met de aankomende veranderingen op het gebied van AI.
 
Dat moet anders.

De Oplossing

Ervaar de vrijheid van écht doen wat je wilt en goed betaald worden. Wij noemen het Person-Product-Market fit. Met de juiste vragen, richting en marketing, zul je zien dat:
 • En een efficiënt verpakt aanbod die jouw business met kop en schouders boven anderen uit laat steken
 • Een scherpe, winstgevende waardepropositie echt het verschil maakt
 • Consistentie en innovatie in marketingactiviteiten zorgt voor een consistente stroom aan leads
 
Wij zijn die stok achter de deur om te gaan bouwen. Dat doen we samen. Als sparringpartner en met perspectief. Wij bouwen met je mee. We voorkomen fouten en gebruiken een bewezen systeem.
 
Binnen de afgesproken tijd helpen we je dit op te bouwen en zelfstandig voort te zetten. Lukt dat niet? Dan gaan we kosteloos door totdat dit wél het geval is. Dat is onze belofte.

Werk slimmer, niet harder

Groei zonder personeel aan te nemen. Werk in jouw “zone of genius”

Bouw sneller en voorkom fouten

Meer focus en structuur om met jouw versimpelde strategie door te pakken

Implementeer de
juiste systemen

Implementeer systemen van marketing, sales, voorstellen en delivery tot loyale klant

Maak meer impact
bij jouw klanten

Wordt een autoriteit in jouw vakgebied. Ga van uitvoerend naar strategisch partner

Dit is hoe we het doen

Creëer stuctuur en richting in je bedrijf. Rust in je hoofd en tijd vrij in je agenda. Ga van uitvoerend naar strategisch partner voor jouw klanten en groei zonder personeel aan te nemen.
 
Werk in jouw ‘zone of genius’, wordt een grote speler in jouw industrie en maak meer impact bij jouw klanten. Zo zet je jouw bedrijf toekomstbestendig neer en ben je minder afhankelijk van je huidige opdrachtgevers en stop je met het missen van extra omzet. 

Ga van uitvoerend naar een strategisch partner voor jouw klanten

Een bewezen proces om jouw business naar het volgende niveau te brengen.

1. Plan een online kennismaking 🎯

Ontdek of wij je kunnen helpen en of de timing juist is. 

2. Samen bouwen we aan jouw bedrijf 🚀

We bouwen een brug tussen jouw strategie en doelen. En bouwen mee tijdens de implementatie.

3. Groei uit tot autoriteit in jouw markt 📈

Samen werken aan de juiste zaken om te groeien in de digitale wereld.

Persoonlijke aandacht & garantie op resultaat

 

Bas van Lieshout (MSc. Strategic Management)

Strategie-nerd, ondernemer, growth marketeer. Transparantie, oprechtheid en een goede klik zijn voor mij essentieel.

Ik zal je een heel levensverhaal besparen. Maar wellicht kan ik je helpen. Ik heb een achtergrond in Strategic Management, 6 jaar ondernemers ervaring en de inmiddels bijna 100 bedrijven mogen helpen met hun online strategie en marketingactiviteiten.

Ik frustreer me aan het gebrek aan integer advies in de markt. De één belooft nog een grotere gouden berg dan de ander. Het is mijn missie om mensen duurzaam te helpen laten groeien in de digitale wereld.

Onze aanpak is persoonlijk en resultaatgericht. Ben je benieuwd wat ik eventueel voor jou kan beteken? Plan hieronder een kennismaking in, dan spreek ik je snel.

 

Fritz
van Optimeister
Meerdere samenwerkingen met (inter)nationale merken
Al tijdens de opstart van ons bedrijf zijn we om tafel gaan zitten met Skillable. De nuttige workshops hebben mij echt aan het denken gezet en al snel creëerde we samen een ijzersterke fundering. Vervolgens hebben we een concreet plan gemaakt om de doelgroep kennis te laten maken met ons nieuwe aanbod. Dit heeft geresulteerd in meer dan 10 afspraken in de eerste maand! Uit deze afspraken zijn een aantal mooie samenwerkingen ontstaan. Al met al heeft Skillable ons bedrijf een geweldige boost gegeven en daarvoor verdienen ze de credits. Skillable bedankt!
Danna Christina
van International Students Work
Het was een genoegen om met Bas samen te werken om onze startup te versnellen.
Het was een genoegen om met Bas samen te werken om onze startup te versnellen. Niet alleen een geweldige marketeer, hij denkt als een strateeg, hij is in staat om in een groter geheel te denken, wat erg handig is om onze marketingdoelen en funnel te sturen. Hij is zeer ondersteunend en behulpzaam gedurende het hele proces. Nogmaals bedankt!
Feodor Bobkin
van Bobkin Digital
Aanrader voor iedereen die meer (online) uit zijn business wilt halen!
Bas is een zeer enthousiaste en gedreven professional met een holistische kijk op marketing en strategische kennis. Komt met praktische tips waar focus te leggen, hoe te verbeteren op zowel korte als lange termijn, en hoe efficiënt op te schalen. Aanrader voor iedereen die meer (online) uit zijn business wilt halen!

Een aantal praktijkvoorbeelden

Een bewezen proces om jouw business naar het volgende niveau te brengen.

Optimeister

Nieuw aanbod, online positionering, merkverhaal en online strategie.

Samenwerkingen gestart met 5 (inter)nationale merken. Nu een team van 4.

Threefront

Online positionering, merkverhaal, online strategie en LinkedIn strategie

6 opdrachten bij (inter)nationale merken

ISW

Merkverhaal, online strategie en marketingcampagnes

500+ inschrijvingen van internationale studenten

Look at that Video

Aanbod, online positionering, pricing, merkverhaal en LinkedIn strategie

500% groei LinkedIn netwerk, 6 nieuwe, langdurige klanten

BeeldFanaat

Online positionering, merkverhaal, online strategie en LinkedIn strategie

2 nieuwe klanten + 4 langdurige samenwerkingspartijen in 1 maand

Gruzzy Recruitment

Online positionering, merkverhaal, online strategie en LinkedIn strategie

omzetgroei van +65%
gerealiseerd in 9 maanden

Plan volledig vrijblijvend een kennismaking in en ontdek of en hoe wij jou kunnen helpen.

Heb je interesse, maar weet je niet zeker of dit nu jouw tijd waard is? Plan nu vrijblijvende online kennismaking en dan bepalen we wat een juiste stap voor jou is.

Veelgestelde vragen

Het programma is zeer uitgebreid. Zo houden we LIVE sessies bij ons op kantoor, spreken we elkaar meerder malen per week, krijg je toegang tot onze online leeromgeving en alle systemen, tools en technieken om jouw bedrijf naar het volgende level te tillen. De exacte inhoud van het programma verschilt per klant. Deze leggen we je graag uit in een kennismaking.

Dat kun jij zelf het beste inschatten, maar de tijd leert dat geen enkel moment de juiste is. Het is een kwestie van prioriteiten stellen. Je zult aanpassingsvermogen willen laten zien als je daadwerkelijk dingen wilt veranderen. 

Klanttevredenheid is prioriteit één. Elke klant is maatwerk en daarom werken wij altijd 1-op-1 met klanten. We zorgen ervoor dat jouw specifieke wensen en doelen worden behaald. In de 1-op-1 setting behandelen we al je vragen omtrent jouw online strategie, website, social media en content. We gaan door totdat jij tevreden bent. 

Wij zullen veel voorbereiden voorafgaand aan de  sessies. Hierin werken we alle concrete pijlers voor je uit. Tijdens de implementatie vragen we je gemiddeld rekening te houden met 1 a 2 uur per dag om de transformatie succesvol door te voeren in jouw organisatie.

Om onze klanten zo goed mogelijk te helpen werken wij uitsluitend met dienstverlenende ondernemers. Daarin onderscheiden we twee soorten.

Groep 1: dienstverleners, solopreneurs, consultants of agency eigenaren met een omzet tussen de 75-300k. Ze hebben de afgelopen jaren klanten al goed geholpen, maar zijn klaar om te groeien naar een volgend niveau. Dat kan zijn in omzet en winst, maar ook in output, team en/of voldoening. 

Groep 2: MKB dienstverleners en projectorganisaties met een omzet tussen de 2-20 miljoen. Wij helpen deze organisaties met het bouwen van een brug naar online en zorgen ervoor dat deze bedrijven toekomstbestendig staan.

Vele van onze klanten zijn al jarenlang klant en daar zijn we trots op. Samen bouwen we de brug naar online impact.

De Accelerator is een sprint van 2-6 maanden. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren zoals de grootte van het bedrijf, de hoeveelheid betrokken personen, de lengte van het traject en eventuele extra’s zoals het produceren van een video en eventuele persoonlijke wensen. De prijzen zijn vanaf €3500 excl. BTW voor de trajecten. De prijs spreken we altijd vooraf af.

Yes, de betaling kan in één keer vooraf of in termijnen. 

Na de Accelerator staat jouw gehele online aanwezigheid als een huis. Je hebt dan een solide basis staan om te werken aan de verdere groei van jouw organisatie.

Mocht je interesse hebben in een vervolg na het traject, dan is dat zeker bespreekbaar. Vele van onze klanten verlengen de samenwerking om de online impact verder te verduurzamen.

Jazeker, daar streven we juist naar. Maar we beginnen altijd eerst met een maatwerk 2-6 maanden Accelerator waarin we bouwen aan de fundering van de volgende stap in jouw bedrijf.

Wanneer deze staat en de eerste resultaten zijn behaald kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden om vervolgacties gezamenlijk op te pakken. We hebben klanten waar we al sinds het begin van Skillable prettig mee samenwerken en onder andere de volgende werkzaamheden mee uitvoeren:

 • Het verder optimaliseren van de online propositie, branding en online uitstraling
 • Het uitbouwen van de website (blogs, video’s, nieuwe diensten, cases etc.)
 • Het ontwerpen en bouwen van marketingfunnels (whitepapers, video’s, e-mailmarketing etc.)
 • Het uitvoeren en optimaliseren van de contentstrategie
 • Het vergroten van het online netwerk en het genereren van afspraken (outreach strategie)
 • Het runnen van social media advertentiecampagnes
 • Het creëeren van foto-/videoproducties (denk dan aan werkwijze video’s, casevideo’s, testimonial video’s)

 

Veel van deze werkzaamheden zijn ook al inbegrepen in de accelerator.