Skillable Consulting logo

Van ad hoc naar strategische marketing

Ben je een B2B-dienstverlener of adviseur en ben je klaar om jouw bedrijf binnen twee maanden te accelereren in een volgende stap naar digitale volwassenheid?
 
Bij Skillable helpen we je navigeren in een wereld met eindeloze mogelijkheden. Om deze mogelijkheden te verzilveren is het belangrijk om verder te kijken dan morgen, maar er wel vandaag al mee aan de slag te gaan. Bekijk hier hoe we dat doen.

Richting en structuur in een online wereld met eindeloze opties

Ontwikkel een solide bedrijfsstrategie, een schaalbaar businessmodel en een doordachte positionering met een strategische marketingbenadering. Bekijk hier hoe we dat doen.
Geschikt voor (online) dienstverleners, adviseurs, agencies en servicegerichte MKB organisaties.

Plan jouw kennismaking en ontdek hoe we richting en structuur in een online wereld met eindeloze opties voor je creëren.

Michel Matthijsse
Michel Matthijsse
2023-06-13
Ik ben blij met Bas. Hij is een uitstekende sparringpartner. Zijn ideeën en acties hebben duidelijk tot meer handel geleid.
Christien Woltjer
Christien Woltjer
2023-04-12
Ik heb Bas gevraagd voor mijn personal brand en het verder uitwerken van een plan voor Linkedin. Door zijn inbreng heeft dat veel meer structuur en focus gekregen en ontstaat er steeds meer een personal brand. Heel fijn hoe hij me elke week accountable heeft gehouden en dat we nu een consistente groei zien van mijn netwerk op Linkedin en dat wat we posten goed wordt ontvangen.
Corine Peerenboom
Corine Peerenboom
2023-04-03
Bas heeft een professionele aanpak om in korte tijd boven tafel te krijgen wat er nodig is. Hij geeft ruimte maar stuurt op het juiste moment bij met zijn creatieve blik van buiten. Hij luistert, stelt vragen, analyseert en geeft advies wat passend maar ook realistisch is bij mijn manier van werken. Als ZZP-er kan ik niet van alle markten thuis zijn, hoe fijn is het dan als Bas je helpt om een concreet plan neer te zetten wat bij je past en waar je direct mee aan de slag kan.
Wim van Baaren
Wim van Baaren
2023-02-09
Bas heeft mij geholpen bij het formuleren van mijn plan, het beter vermarkten van mijn waarde en bijbehorende strategie. Ik vond de samenwerking zeer prettig en ik raad het ten zeerste aan om met Bas samen te werken. Ik zal in de toekomst weer gebruik maken van zijn enthousiasme, kennis en energie.
M&I Broadcast Services Marketing
M&I Broadcast Services Marketing
2022-09-26
Wat een fijne samenwerking hebben we met Skillable! Proactief, meedenkend, snel, flexibel en een heel professioneel eindresultaat. Super!
Danna Christina
Danna Christina
2022-09-24
It was a pleasure to work with Bas on a 3 months-program to accelerate our startup. Not only a great marketer, he thinks as a strategist, he's able to think in a bigger picture which is very useful to direct our marketing goals and funnel. He is very supportive and helpful throughout the process. Thank you again!
Ella Waanders
Ella Waanders
2022-09-22
Bas heeft me supergoed geholpen om de focus voor mijn advies & coachingspraktijk weer te formuleren. Dankzij het traject bij hem heb ik een beter verhaal en dat heeft zich meteen uitbetaald: ik zat na een paar maanden volop in het werk! Inhoudelijk vind ik hem echt een kei. Hij weet wat de mogelijkheden zijn en denkt creatief mee. Ik moest zelf ook echt aan de bak en daar zorgde hij wel voor! Voor mij was dat heel goed. Wat ik misschien wel het allerfijnst vond, is dat ik merkte dat hij me oprecht wilde helpen en daar zijn best voor deed. Echt heel fijn.
Feodor Bobkin
Feodor Bobkin
2022-05-26
Bas is een zeer enthousiaste en gedreven professional met een holistische kijk op marketing en strategische kennis. Komt met praktische tips waar focus te leggen, hoe te verbeteren op zowel korte als lange termijn, en hoe efficiënt op te schalen. Aanrader voor iedereen die meer (online) uit zijn business wilt halen!
Optimeister
Optimeister
2022-05-10
Al tijdens de opstart van ons bedrijf zijn we om tafel gaan zitten met Bas van Skillable. De nuttige workshops hebben mij echt aan het denken gezet en al snel creëerde we samen een ijzersterke fundering. Vervolgens hebben we een concreet plan gemaakt om de doelgroep kennis te laten maken met ons nieuwe aanbod. Dit heeft geresulteerd in meer dan 10 afspraken in de eerste maand! Uit deze afspraken zijn een aantal mooie samenwerkingen ontstaan. Al met al heeft Skillable ons bedrijf een geweldige boost gegeven en daarvoor verdienen ze de credits. Skillable bedankt! Fritz Wierper
Frenk
Frenk
2022-04-28
Bas heeft ThreeFront B.V. aan de hand meegenomen in de wereld van digitale strategie. Samen hebben we opnieuw gekeken naar onze propositie en naar de (digitale) zichtbaarheid. Middels Bas zijn ervaring, ongekend hoog enthousiasme en betrokkenheid hebben wij enorme stappen gemaakt op het gebied van onze marketing. Veel stijging in het aantal leads en concrete opdrachten sindsdien! Bas, we keep pushing! 🙂