Digitale Strategie voor MKB

Bedrijfsstrategie, Digitale Strategie & B2B Growth Marketing

Verbind jouw bedrijfsstrategie aan de juiste online activiteiten. Wij geloven dat digitale volwassenheid van essentieel belang is voor de groei van jouw bedrijf. Neem de juiste stappen op het juiste moment en groei op een evenwichtige manier.

Niet alleen commercieel door meer sales en omzet, maar ook juist door te groeien in vormen als klanttevredenheid en loyaliteit. Met jouw bedrijf ook digitaal groeien door focus en aandacht?

Strategie & actie zijn beide cruciaal

Wij zijn ervan overtuigd dat verandering volgt vanuit actie. De juiste strategie is cruciaal, maar verandering zal niet gebeuren zonder actie. Geen dikke rapporten die op de plank belanden, maar concrete stappen die tot succes leiden.

Een nieuwe aanpak voor transformatie

Om succesvol te zijn in de huidige digitale wereld is een nieuwe aanpak voor transformatie nodig. Een combinatie van business consulting en creativiteit, waarbij veel aandacht gaat naar zowel de strategie als de uitvoering. 

B2B
Growth marketing

De wereld van B2B marketing verandert erg snel. Ruim 80% (!) van de aankoopbeslissing al wordt gemaakt nog voor het eerste contactmoment. Het is belangrijk hierop in te spelen.

Van ad-hoc naar strategische marketing

Zet de juiste stappen op het juiste moment. Creëer een visie, heb een concreet actieplan en werk vanuit focus.

De uitdaging

Je hebt een goedlopend bedrijf zonder dat je daar veel aandacht aan marketing hebt besteed. Maar nu is het tijd om de volgende stap te zetten en een volle pijplijn te creëren met een sterke online aanwezigheid die de markt niet kan negeren. 

Misschien heb je al naar marketingbureaus gekeken, maar je wilt meer dan alleen losse diensten. Je bent klaar voor serieuze groei en echte vooruitgang. Maar waar vind je de juiste partner die jouw visie begrijpt en jouw bedrijf naar het volgende niveau kan tillen? Wellicht kunnen wij jou daarbij helpen.

Klik hieronder en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien met een op maat gemaakte marketingstrategie en een ijzersterke online aanwezigheid.

De Oplossing

Welkom bij ons MKB Digital Strategy Partnership Programma – de oplossing voor bedrijven die willen groeien in de digitale wereld. Wij helpen MKB-bedrijven en zelfstandig ondernemers bij het ontwikkelen en implementeren van digitale strategieën die meetbare resultaten oplevert.
 
Ons programma is gericht op actie en het behalen van duurzame resultaten. We leveren geen rapport op de plank, maar een op maat gemaakt aanvalsplan dat je meetbaar resultaat oplevert.
 
Ons bewezen marketingproces is de sleutel tot succes. Met onze strategieën en technieken zorgen we voor een sterke online aanwezigheid, creëren we een organische marketing funnel die maand na maand hoogwaardige leads oplevert.
 
Wil je ook een volle pijplijn, een online aanwezigheid waar de markt niet omheen kan en thought leadership in je markt? Plan dan een vrijblijvende kennismaking met ons in. Samen gaan we voor duurzame resultaten en groei.

 

Ben jij klaar om te stoppen met uitstellen en te beginnen met knallen? Klik hieronder en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen laten groeien met een op maat gemaakte marketingstrategie.

 
Bas van Lieshout

Een nieuwe aanpak voor transformatie

Om succesvol te zijn in de huidige digitale wereld is een nieuwe aanpak voor transformatie nodig. Een combinatie van business consulting en creativiteit, waarbij veel aandacht gaat naar zowel de strategie als de uitvoering. Bedrijfsstrategie, Digitale Strategie en B2B Growth Marketing zijn daarin de hoofdthema’s.
 
Wij zijn ervan overtuigd dat verandering volgt vanuit actie. De juiste strategie is cruciaal, maar verandering zal niet gebeuren zonder actie.

Ga van uitvoerend naar een strategisch partner voor jouw klanten

Een bewezen proces om jouw business naar het volgende niveau te brengen.

1. Plan een online kennismaking

2. Samen bouwen we aan jouw bedrijf

3. Groei uit tot autoriteit in jouw markt

Jarenlange online ervaring

Met meer dan een decennium ervaring in diverse sectoren, bieden wij u inzichten en strategieën die zich keer op keer hebben bewezen.

Praktijkgerichte aanpak

Wij geloven in een hands-on benadering en werken nauw samen met u en uw team om tastbare resultaten te realiseren.

Meetbaar succes

Bij Skillable Consulting streven wij naar meetbare resultaten. Uw succes is ons succes, en we zullen niet rusten tot u tevreden bent met de geboekte vooruitgang.

Transparantie

Wij waarderen openheid en eerlijkheid en stellen duidelijke communicatie voorop.

Persoonlijke aandacht & garantie op resultaat

 

Bas van Lieshout (MSc. Strategic Management)

Onze aanpak is persoonlijk en resultaatgericht. Je werkt drie maanden intensief met mij samen. Met ruim 6 jaar ervaring als ondernemer heb ik inmiddels als meer dan 85 bedrijven mogen helpen aan meer resultaat. Daarbij gebruik ik mijn kennis als management consultant, growth marketeer en ondernemer samen.

 

Fritz
van Optimeister
Meerdere samenwerkingen met (inter)nationale merken
Al tijdens de opstart van ons bedrijf zijn we om tafel gaan zitten met Skillable. De nuttige workshops hebben mij echt aan het denken gezet en al snel creëerde we samen een ijzersterke fundering. Vervolgens hebben we een concreet plan gemaakt om de doelgroep kennis te laten maken met ons nieuwe aanbod. Dit heeft geresulteerd in meer dan 10 afspraken in de eerste maand! Uit deze afspraken zijn een aantal mooie samenwerkingen ontstaan. Al met al heeft Skillable ons bedrijf een geweldige boost gegeven en daarvoor verdienen ze de credits. Skillable bedankt!
Danna Christina
van International Students Work
Het was een genoegen om met Bas samen te werken om onze startup te versnellen.
Het was een genoegen om met Bas samen te werken om onze startup te versnellen. Niet alleen een geweldige marketeer, hij denkt als een strateeg, hij is in staat om in een groter geheel te denken, wat erg handig is om onze marketingdoelen en funnel te sturen. Hij is zeer ondersteunend en behulpzaam gedurende het hele proces. Nogmaals bedankt!
Feodor Bobkin
van Bobkin Digital
Aanrader voor iedereen die meer (online) uit zijn business wilt halen!
Bas is een zeer enthousiaste en gedreven professional met een holistische kijk op marketing en strategische kennis. Komt met praktische tips waar focus te leggen, hoe te verbeteren op zowel korte als lange termijn, en hoe efficiënt op te schalen. Aanrader voor iedereen die meer (online) uit zijn business wilt halen!

Neem nu de volgende stap in jouw digitale volwassenheid

Bent je klaar om jouw bedrijf te transformeren en te profiteren van de kansen die de digitale wereld te bieden heeft? Plan een vrijblijvende kennismaking met ons in en ontdek wat ons MKB Digital Strategy Partnership Programma voor u kan betekenen.

Laten we samen gaan voor duurzame resultaten en groei. Boek hieronder een kennismaking in en dan spreken we je snel!

Veelgestelde vragen

Maak kennis

Kijk verder dan morgen, maar begin vandaag. Plan direct een volledig vrijblijvende kennismaking met ons.

Neem contact op

Heb je een vraag? Je kunt ons hier direct appen/mailen