...

Growth services

Voor kennis- en projectorganisaties in de B2B dienstverlening.

Tegenwoordig wordt 80% van een aankoopbeslissing gemaakt op basis van online gevonden informatie. Als je wilt groeien, is het cruciaal om je online aanwezigheid op orde te hebben. Elk bedrijf heeft een verhaal dat het waard is om verteld te worden, maar niet elk bedrijf weet hoe. Wij helpen je daarbij.

Een unieke propositie

Maak duidelijk voor wie je welk probleem oplost en zorg voor meer rust, focus en structuur in je bedrijf.

Vertel een duidelijk verhaal

Met een duidelijke en overtuigende boodschap bereik je meer klanten.

Zet in op sterke marketing

Wij helpen je met effectieve marketingstrategieën om op te vallen en je bedrijf te laten groeien.

Gericht op blijvende groei

Onze aanpak zorgt voor groei die nu voelbaar is en in de toekomst blijft.

Versterk je online aanwezigheid met onze aanpak

Wij helpen bedrijven met een complete marketingaanpak. We beginnen bij het begin: je unieke propositie. Samen ontwikkelen we een unieke merkstrategie en waardepropositie die jou niet alleen zichtbaar maakt, maar dé keuze in jouw markt.

Daarna is het belangrijk om deze propositie duidelijk te communiceren. Zeker als dienstverlener kan dit vaak erg lastig zijn om duidelijk te maken wat je nu precies doet. Wij helpen je hiermee. Van je website en LinkedIn-profiel een gestructureerde contentkalender: we zorgen ervoor dat jouw merk de aandacht krijgt die het verdient. We breiden je bereik uit, bouwen relaties op en zorgen voor tijdige follow-ups om geen enkele kans te missen.

Onze services

Verschillende diensten die jouw bedrijf naar het volgende niveau helpen.

Strategie en propositie

Optimaliseer je businessmodel om op te schalen. Samen ontwikkelen we een simpele strategie en unieke propositie om op te vallen in de markt.

Merkverhaal

In een zee van 4000 dagelijkse marketingboodschappen, zorgen we ervoor dat jouw boodschap eruit springt en resoneert bij je doelgroep.

Profiel & Website Optimalisatie

We brengen jouw unieke waardepropositie over naar je website en LinkedIn-profiel, en helpen je je identiteit en visie te presenteren.

LinkedIn B2B Leadgeneratie

We helpen je met het uitbreiden van je netwerk, het schrijven van content en het genereren van leads en klanten via LinkedIn.

Foto- & Videocontent productie

Van fotoshoot tot professionele videoproductie, ons team visualiseert jouw verhaal online voor extra sterke communicatie.

"Bas is een enthousiaste gast, die met veel energie de projecten aanpakt. Creatief en breed inzetbaar: een zeer waardevolle aanvulling voor ons bedrijf! Zeker een aanrader!”
Joost Alkemade
D&MS
"Pro-actief, professioneel en adequaat is hoe we het werken met Bas en Skillable ervaren. Zowel strategie als implementatie is bij Bas in goede handen. En zijn drijfveren matchen met onze kernwaarden, vandaar dat we onze samenwerking steeds verder uitbouwen."
Rogier van Aanholt
Verschilmakers B.V.
"Bas is een super gedreven marketing professional die verantwoordelijkheid neemt voor het resultaat. Ik kan hem van harte aanbevelen!"
Franck Evers
James Horeca

Versnel de online groei van jouw bedrijf.

Onze geïntegreerde aanpak verbindt jouw merk met klanten, combineert strategische inzichten met creatieve uitvoering, en zorgt ervoor dat jouw bedrijf niet alleen groeit, maar ook toekomstbestendig staat.

Plan nu jouw strategiegesprek en zet de eerste stap naar een toekomst waarin jouw bedrijf niet alleen concurreert, maar de markt domineert. Sluit je aan bij de meer dan 100 bedrijven die met Skillable gegroeid zijn. Jouw succesverhaal begint hier.

"Al geruime tijd hebben we een zeer prettige samenwerking met het team van Skillable. We zijn o.a. zeer tevreden over de mooie informatieve videocases die ze gemaakt hebben en de professionele manier waarop ze ons assisteren bij onze social marketing."
Marc Hak
Get your Studio B.V.
"Wat een fijne samenwerking hebben we met Skillable! Proactief, meedenkend, snel, flexibel en een heel professioneel eindresultaat. Super!"
Jeroen Kerkvliet
M&I Broadcast Services B.V.

Vertrouwd door

Onder andere deze klanten gingen je voor

Veelgestelde vragen

We kijken samen wat je nodig hebt en maken dan een prijs die daarbij past. Geen verrassingen, je weet van tevoren wat het gaat kosten. De prijs hangt af van wat je nodig hebt. We bespreken het samen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Je ziet het in de groei van je online zichtbaarheid en de reacties op je videocontent. Bij LinkedIn-campagnes merk je het aan de toename van leads of sollicitaties. We meten alles, zodat je kunt zien wat het effect is.

Voor directe resultaten zoals websitebezoekers kan het snel gaan. Voor grotere doelen, zoals het aantrekken van klanten of medewerkers, plannen we een paar maanden in, zodat we alles goed kunnen opzetten en uitvoeren.

We gaan altijd in gesprek om jouw unieke situatie en doelen in kaart te brengen. Als we een match zijn zullen we starten om de online strategie te bepalen. We zorgen dat wat we doen – van videocontent tot LinkedIn-campagnes – helemaal aansluit bij wat jouw bedrijf nodig heeft.

Onze ervaring met vergelijkbare projecten laat zien dat onze aanpak werkt. We geven je inzicht in de voortgang en resultaten, zodat je zelf ook het inzicht hebt in de effectiviteit van onze werkzaamheden.

We geven je toegang tot alle dashboards en plannen regelmatige updates in. Zo ben je altijd op de hoogte van de voortgang en resultaten van jouw online strategie en campagnes

We gebruiken de beste tools voor het maken van videocontent, het optimaliseren van websites en het uitvoeren van LinkedIn-campagnes. We blijven ook altijd op de hoogte van de nieuwste trends en tools in de markt.

Onze dienstverlening is flexibel. Als jouw bedrijf groeit of de markt verandert, passen wij de online strategie en onze activiteiten daarop aan. We willen dat onze diensten altijd bijdragen aan jouw succes.

Kies voor toekomstbestendige groei.

Ben je klaar om je bedrijf te laten groeien en voorbereid te zijn op de toekomst? Wij staan voor je klaar.