Jouw persoonlijke groeipartner

Laten we gezamenlijk jouw bedrijf groeien! Als jouw digitale gids staan wij klaar om je kostbare tijd te maximaliseren en het zware werk op te knappen.

Wij zorgen voor stapsgewijze begeleiding om je te helpen een solide, langdurig netwerk op te bouwen en te onderhouden. Onze missie? Jou en jullie organisatie profileren als de online go-to expert in je branche en je aanwezigheid op LinkedIn versterken.

Persoonlijke aanpak op maat

We brengen jouw unieke waardepropositie over naar je website en LinkedIn-profiel, en helpen je je identiteit en visie te presenteren.

Een netwerk voor het leven

Breid je bereik uit en neem het voortouw in het leggen van eerste contacten en het starten van gesprekken op LinkedIn.

Een goede positie en sterk merk

Vergroot je zichtbaarheid en positie als marktleider door middel van waardevolle content en het benutten van de netwerken van medewerkers.

Word dé keuze, niet slechts een keuze

Samen bouwen aan een online strategie die resultaten oplevert. Stel je jezelf deze vragen?

Waarom Kiezen Voor Skillable?

Te veel B2B-ondernemers dwalen rond in de digitale wildernis zonder duidelijke koers of plan, en zijn te veel afhankelijk van derden. Dat is niet hoe we het bij Skillable zien.

Wij zijn ervan overtuigd dat bijna elke organisatie het potentieel heeft om online te excelleren. Gewapend met de juiste hulpmiddelen, trainingen en een doordachte strategie, kun je de teugels in handen nemen en je eigen digitale succes schrijven. Al meer dan 100 bedrijven gingen je voor. 

Succes Begint Met Een Holistische Benadering:

  1. Leg een solide positionering en merkstrategie vast.
  2. Leg de fundering van jouw merkidentiteit.
  3. Benut LinkedIn om consistent je ideale klanten en teamleden aan te trekken.

Pijler 1: Versterk je positionering en merk

Unieke Merkstrategie: Laat je merk schitteren in de online arena. 

Samen ontwikkelen we een strategie die ervoor zorgt dat je niet zomaar een keuze bent, maar dé keuze.

Onderscheidende Waardepropositie: Val op tussen de concurrentie. 

Wij identificeren je krachtigste markt, het kernprobleem dat je oplost, en helpen bij het opstellen van het perfecte aanbod – prijs en product inbegrepen.

Impactvol Merkverhaal 

In een zee van 4000 dagelijkse marketingboodschappen, zorgen we ervoor dat jouw boodschap eruit springt en resoneert bij je doelgroep.

Bas van Lieshout

Een greep uit onze klanten

Pijler 2: Bouw het fundament en verbind

Profiel & Website Optimalisatie: 

We brengen jouw unieke waardepropositie over naar je website en LinkedIn-profiel, en helpen je je identiteit en visie te presenteren.

Tone of Voice: 

Ontdek en omarm je unieke communicatiestijl voor alle LinkedIn-interacties.

Foto & Video Content: 

Onze videopartner komt langs om drie professionele video’s op locatie op te nemen, zoals bedrijfsvideo’s, wervingsvideo’s en casestudies.

Vind je Ideale Publiek: 

Wij zorgen voor een diepere connectie met belangrijke besluitvormers, waardoor je netwerk groeit.

Contentkalender: 

Positioneer jezelf als een marktleider door regelmatig waardevolle, kennisgebaseerde content op LinkedIn te delen.

Pijler 3: Laat je Netwerk Groeien

Vergroot je Online Zichtbaarheid

Breid je bereik uit met boeiende LinkedIn-posts die meer betrokkenheid en weergaven opleveren.

Bouw Relaties: 

We nemen het voortouw in het leggen van eerste contacten en het starten van gesprekken op LinkedIn.

Tijdige Follow-ups: 

We zorgen voor nauwkeurig getimede opvolgberichten, zodat je geen kansen mist.

Multistap chats: 

Ons team helpt bij het onderhouden van relaties door diepgaande gesprekken en persoonlijke vragen te stellen.

Netwerkeffecten: 

Vergroot je zichtbaarheid en positie als marktleider door middel van waardevolle content en het benutten van de netwerken van medewerkers.

Breid je online netwerk uit

Laat ons je helpen bij het uitbreiden en onderhouden van je LinkedIn netwerk, zodat jij je volledig kunt richten op je bedrijf. Gebruik je tijd doelgerichter om je organisatie te laten bloeien en het beste talent aan te trekken.

Concrete online strategie

Wij nemen de totale strategie voor onze rekening: van hoe je jezelf positioneert tot aan de content die je deelt. Met als doel jouw online aanwezigheid en autoriteit te versterken. Laat de markt jou herkennen als de go-to expert in jouw branche.

Bouw waardevolle relaties

Ons toegewijde team werkt onophoudelijk aan het vergroten van jouw netwerk en het smeden van waardevolle connecties met potentiële klanten of talenten. In plaats van lukraak te benaderen, volgen we een geteste en effectieve strategie.

Meer meetings met prospects en talent

Verwacht wekelijks 2 tot 5 betekenisvolle meetings in je agenda met potentieel interessante prospects. Wij geloven in kwaliteit, zodat jij je kunt focussen op het omzetten van deze kansen naar concrete resultaten.

Persoonlijke aandacht & garantie op resultaat

 

Bas van Lieshout (MSc. Strategic Management)

Onze aanpak is persoonlijk en resultaatgericht. Je werkt drie maanden intensief met mij samen. Met ruim 6 jaar ervaring als ondernemer heb ik inmiddels als meer dan 85 bedrijven mogen helpen aan meer resultaat. Daarbij gebruik ik mijn kennis als management consultant, growth marketeer en ondernemer samen.

 

Fritz
van Optimeister
Meerdere samenwerkingen met (inter)nationale merken
Al tijdens de opstart van ons bedrijf zijn we om tafel gaan zitten met Skillable. De nuttige workshops hebben mij echt aan het denken gezet en al snel creëerde we samen een ijzersterke fundering. Vervolgens hebben we een concreet plan gemaakt om de doelgroep kennis te laten maken met ons nieuwe aanbod. Dit heeft geresulteerd in meer dan 10 afspraken in de eerste maand! Uit deze afspraken zijn een aantal mooie samenwerkingen ontstaan. Al met al heeft Skillable ons bedrijf een geweldige boost gegeven en daarvoor verdienen ze de credits. Skillable bedankt!
Danna Christina
van International Students Work
Het was een genoegen om met Bas samen te werken om onze startup te versnellen.
Het was een genoegen om met Bas samen te werken om onze startup te versnellen. Niet alleen een geweldige marketeer, hij denkt als een strateeg, hij is in staat om in een groter geheel te denken, wat erg handig is om onze marketingdoelen en funnel te sturen. Hij is zeer ondersteunend en behulpzaam gedurende het hele proces. Nogmaals bedankt!
Feodor Bobkin
van Bobkin Digital
Aanrader voor iedereen die meer (online) uit zijn business wilt halen!
Bas is een zeer enthousiaste en gedreven professional met een holistische kijk op marketing en strategische kennis. Komt met praktische tips waar focus te leggen, hoe te verbeteren op zowel korte als lange termijn, en hoe efficiënt op te schalen. Aanrader voor iedereen die meer (online) uit zijn business wilt halen!

Dus, waar wacht je nog op?

Dus, waar wacht je nog op?

Stap vandaag nog in de wereld van Skillable. Of je nu top talent zoekt of meer hoge kwaliteit opdrachtgevers wilt aantrekken. Samen maken we het verschil. Sluit je aan bij Skillable.

Veelgestelde vragen