...

Breng je online merk en marketing tot leven

Creëer een onvergetelijke indruk bij je doelgroep

Tegenwoordig wordt 80% van een aankoopbeslissing gemaakt op basis van online gevonden informatie. Als je met je bedrijf wilt groeien is het belangrijk om je online aanwezigheid op orde te hebben.

Elk bedrijf heeft een verhaal dat het waard is om verteld te worden, maar niet elk bedrijf weet hoe. Dat is waar wij je bij helpen.

Goede online zichtbaarheid

We vinden de juiste woorden die jouw bedrijf uniek maken, zodat iedereen direct ziet wat jij te bieden hebt.

Meer connecties, meer klanten

Jouw bedrijf wordt de nummer één keuze in jouw branche, wij zorgen ervoor dat je gezien wordt.

Kwalitatieve afspraken

Zeg vaarwel tegen tijdverspilling. Wij regelen waardevolle afspraken voor jou - kwaliteit boven kwantiteit.

Gericht op blijvende groei

We zorgen voor groei die nu voelbaar is en in de toekomst blijft.

Word dé keuze, niet slechts een keuze

Bespaar tijd en verhoog de resultaten met jouw marketinginspanningen. Stel je jezelf deze vragen?

Versterk je online aanwezigheid met onze tweeledige aanpak

B2B Marketing Strategie

Wij helpen bedrijven tot 50 medewerkers met onze complete marketingaanpak. Onze strategie zorgt ervoor dat je opvalt in de markt, nieuwe klanten aantrekt en je bestaande klanten tevreden houdt en meer laat kopen.

We beginnen bij het begin: je online fundament. Met onze expertise in groeistrategieën en merkpositionering tillen we jouw merk naar een hoger niveau. Samen ontwikkelen we een unieke merkstrategie en waardepropositie die jou niet alleen zichtbaar maakt, maar dé keuze in jouw markt.

B2B Marketing Executie

Om te groeien in deze digitale tijd, heb je de beste mensen nodig die begrijpen wat jouw bedrijf nodig heeft.

Van je website en LinkedIn-profiel tot aan professionele video’s en een gestructureerde contentkalender: we zorgen ervoor dat jouw merk de aandacht krijgt die het verdient. We breiden je bereik uit, bouwen relaties op en zorgen voor tijdige follow-ups om geen enkele kans te missen.

Onze services

Wij duiken diep in jouw merkidentiteit om een strategisch groeiplan en merkpositionering te ontwikkelen die je onderscheidt. Vervolgens werken we samen naar een feilloze executie.

Merkstrategie

Laat je merk schitteren in de online arena. Samen ontwikkelen we een strategie die ervoor zorgt dat je niet zomaar een keuze bent, maar dé keuze.

Merkverhaal

In een zee van 4000 dagelijkse marketingboodschappen, zorgen we ervoor dat jouw boodschap eruit springt en resoneert bij je doelgroep.

Profiel & Website Optimalisatie

We brengen jouw unieke waardepropositie over naar je website en LinkedIn-profiel, en helpen je je identiteit en visie te presenteren.

LinkedIn B2B Leadgeneratie

We helpen je met het uitbreiden van je netwerk, het schrijven van content en het genereren van leads en klanten via LinkedIn.

Foto- & Videocontent productie

Van fotoshoot tot professionele videoproductie, ons team van foto- en videografen visualiseert jouw verhaal online voor extra sterke communicatie.

"Bas is een enthousiaste gast, die met veel energie de projecten aanpakt. Creatief en breed inzetbaar: een zeer waardevolle aanvulling voor ons bedrijf! Zeker een aanrader!”
Joost Alkemade
D&MS
"Pro-actief, professioneel en adequaat is hoe we het werken met Bas en Skillable ervaren. Zowel strategie als implementatie is bij Bas in goede handen. En zijn drijfveren matchen met onze kernwaarden, vandaar dat we onze samenwerking steeds verder uitbouwen."
Rogier van Aanholt
Verschilmakers B.V.
"Bas is een super gedreven marketing professional die verantwoordelijkheid neemt voor het resultaat. Ik kan hem van harte aanbevelen!"
Franck Evers
James Horeca

Ontdek de Impact van een geïntegreerde aanpak

Beeld je een marketingstrategie in die niet alleen de aandacht trekt, maar ook voor blijvende relaties zorgt. Onze geïntegreerde aanpak verbindt jouw merk met klanten, combineert strategische inzichten met creatieve uitvoering, en zorgt ervoor dat jouw bedrijf niet alleen groeit, maar ook toekomstbestendig staat.

Start Vandaag met het Vormgeven van Jouw Toekomst

Wacht niet langer om jouw B2B marketing naar een hoger niveau te tillen. Neem contact met ons op voor een strategisch gesprek en ontdek hoe we samen jouw bedrijf kunnen laten groeien. Kies jouw weg naar succes met Skillable: van strategische sessies tot volledige partnerships, wij zijn de partner die je nodig hebt om jouw ambities waar te maken.

Plan nu jouw strategiegesprek en zet de eerste stap naar een toekomst waarin jouw bedrijf niet alleen concurreert, maar de markt domineert. Sluit je aan bij de meer dan 100 bedrijven die met Skillable gegroeid zijn. Jouw succesverhaal begint hier.

Blog Merkinnovatie
Merkidentiteit
BHAG

Kies het plan wat bij jou past.

Kies een oplossing die het beste past in jouw situatie.

We hebben inmiddels al meer dan 100 bedrijven succesvol geholpen. Samen bouwen we een brug naar online impact.

Waarom Skillable?

Een Duidelijk Plan

Wij nemen de totale strategie voor onze rekening: van hoe je jezelf positioneert tot aan de content die je deelt. Met als doel jouw online aanwezigheid en autoriteit te versterken. Laat de markt jou herkennen als de go-to expert in jouw branche.

Groei Je Netwerk Online

Laat ons je helpen bij het uitbreiden en onderhouden van je LinkedIn netwerk, zodat jij je volledig kunt richten op je bedrijf. Gebruik je tijd doelgerichter om je organisatie te laten bloeien en het beste talent aan te trekken.

Bouw Sterke Relaties

Ons toegewijde team werkt onophoudelijk aan het vergroten van jouw netwerk en het smeden van waardevolle connecties met potentiële klanten of talenten. In plaats van lukraak te benaderen, volgen we een geteste en effectieve strategie.

Meetings Die Tellen

Verwacht wekelijks 2 tot 5 betekenisvolle meetings in je agenda met potentieel interessante prospects en/of medewerkers. Wij geloven in kwaliteit, zodat jij je kunt focussen op het omzetten van deze kansen naar concrete resultaten.

Vertrouwd door

Onder andere deze klanten gingen je voor

Klant Testimonials

"Al geruime tijd hebben we een zeer prettige samenwerking met het team van Skillable. We zijn o.a. zeer tevreden over de mooie informatieve videocases die ze gemaakt hebben en de professionele manier waarop ze ons assisteren bij onze social marketing."
Marc Hak
Get your Studio B.V.
"Wat een fijne samenwerking hebben we met Skillable! Proactief, meedenkend, snel, flexibel en een heel professioneel eindresultaat. Super!"
Jeroen Kerkvliet
M&I Broadcast Services B.V.

Veelgestelde vragen

We kijken samen wat je nodig hebt en maken dan een prijs die daarbij past. Geen verrassingen, je weet van tevoren wat het gaat kosten. De prijs hangt af van wat je nodig hebt. We bespreken het samen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Je ziet het in de groei van je online zichtbaarheid en de reacties op je videocontent. Bij LinkedIn-campagnes merk je het aan de toename van leads of sollicitaties. We meten alles, zodat je kunt zien wat het effect is.

Voor directe resultaten zoals websitebezoekers kan het snel gaan. Voor grotere doelen, zoals het aantrekken van klanten of medewerkers, plannen we een paar maanden in, zodat we alles goed kunnen opzetten en uitvoeren.

We gaan altijd in gesprek om jouw unieke situatie en doelen in kaart te brengen. Als we een match zijn zullen we starten om de online strategie te bepalen. We zorgen dat wat we doen – van videocontent tot LinkedIn-campagnes – helemaal aansluit bij wat jouw bedrijf nodig heeft.

Onze ervaring met vergelijkbare projecten laat zien dat onze aanpak werkt. We geven je inzicht in de voortgang en resultaten, zodat je zelf ook het inzicht hebt in de effectiviteit van onze werkzaamheden.

We geven je toegang tot alle dashboards en plannen regelmatige updates in. Zo ben je altijd op de hoogte van de voortgang en resultaten van jouw online strategie en campagnes

We gebruiken de beste tools voor het maken van videocontent, het optimaliseren van websites en het uitvoeren van LinkedIn-campagnes. We blijven ook altijd op de hoogte van de nieuwste trends en tools in de markt.

Onze dienstverlening is flexibel. Als jouw bedrijf groeit of de markt verandert, passen wij de online strategie en onze activiteiten daarop aan. We willen dat onze diensten altijd bijdragen aan jouw succes.

Kies voor toekomstbestendige groei.

Ben je klaar om je bedrijf te laten groeien en voorbereid te zijn op de toekomst? Wij staan voor je klaar.