...

GetyourStudio

Naamsbekendheid en leadgeneratie versterkt

Door effectieve digitale strategie en media boost online zichtbaarheid en lead gen versterkt.

Social en videocontent die GetyourStudio goed positioneert

GetyourStudio biedt all-in-one, low-cost videostudio’s aan waarmee klanten op een laagdrempelige manier zelf videocontent kunnen creëren. Onze samenwerking heeft geleid tot een duidelijke positionering, vergrote naamsbekendheid en een toename in leads voor het bedrijf.

Uitdagingen en doelstellingen

Succesvolle positionering, bekendheid, leads.

GetyourStudio wilde hun positionering verduidelijken, naamsbekendheid vergroten en leads genereren. Ze zochten een partner om hun social media kanalen te boosten, casevideo’s te realiseren en gerichte marketingcampagnes op te zetten.

Strategie en aanpak

Digitale strategie, positionering, marketingcampagnes.

We hebben een digitale strategie ontwikkeld om GetyourStudio helder te positioneren en hun boodschap effectief over te brengen. Onze aanpak omvatte het opzetten en uitbreiden van hun social media kanalen, het produceren van casevideo’s en het opzetten van gerichte marketingcampagnes.

Uitvoering

Contentstrategie, website, video.

Social Media

We hebben de social media kanalen van GetyourStudio opgezet en uitgebreid door consistent relevante content te posten.

Ads

We hebben gerichte advertenties op social media ingezet om de naamsbekendheid van GetyourStudio te vergroten en hen helder te positioneren onder de doelgroep.

Video

Samen met Beeldfanaat produceerden we casevideo's waarin klanten van GetyourStudio hun ervaringen met het product deelden.

Resultaten

Professionele website, social media, videomarketing, contactaanvragen, efficiënt salesproces.

Quick Wins

Social media boost zorgde voor aanzienlijke zichtbaarheid. Instagram opgezet en groei op Facebook en LinkedIn gerealiseerd.

Hoge tractie en lage CPC

Succesvolle marketingcampagne door het targeten van specifieke doelgroepen, wat resulteerde in veel tractie en lage kosten per klik.

Lange termijn groei

Toename van waardevolle leads voor GetyourStudio. Lange termijn groei in offerte aanvragen door heldere online positionering, consistent social media management en marketingcampagnes.

"Al geruime tijd hebben we een zeer prettige samenwerking met het team van Skillable. We zijn o.a. zeer tevreden over de mooie informatieve videocases die ze gemaakt hebben en de professionele manier waarop ze ons assisteren bij onze social marketing."
Mark Hak
CEO GetyourStudio

Conclusie

Onze geïntegreerde digitale strategie en social media boost hebben GetyourStudio geholpen om hun naamsbekendheid te vergroten, duidelijk te positioneren en waardevolle leads te genereren. Bent u klaar om uw bedrijf een online boost te geven? Neem contact met ons op voor een gratis consult.