Bedrijfsstrategie

Maak jouw bedrijf toekomstbestendig

Een duidelijke toekomstvisie

Ontdek, begrijp en stel prioriteiten.

Bent u op zoek naar een succesvolle bedrijfsstrategie die uw onderneming naar nieuwe hoogten kan tillen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als digitaal strategisch bureau hebben wij een bewezen staat van dienst in het begeleiden van startups, ondernemers en leidinggevenden bij het ontwikkelen van strategieën die daadwerkelijk resultaten opleveren.

Wat maakt onze aanpak anders? We combineren ons diepgaande inzicht in de realiteit van zakendoen met onze vaardigheden, zoals actief luisteren en het stellen van krachtige vragen. Dit stelt ons in staat om de kern van uw bedrijf te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Wij helpen je graag

Neem contact op

Vanuit een strategiesessie naar een bedrijfsstrategie voor de lange termijn

Bij Skillable starten we altijd met een strategiesessie. In deze sessie analyseren wij samen met de organisatie hoe wij jullie zo effectief mogelijk kunnen helpen. Deze bevindingen presenteren wij in een op maatwerk gebaseerd plan van aanpak. 

Zet ideeën om in tastbare resultaten

Weet welke stappen je wanneer moet zetten.

Naast het ontwikkelen van de strategie ondersteunen we u ook bij de praktische implementatie ervan. We zorgen ervoor dat uw team de benodigde vaardigheden en hulpmiddelen heeft om de strategie succesvol uit te voeren. Bovendien bieden we voortdurende begeleiding en feedback om ervoor te zorgen dat u op koers blijft en eventuele obstakels overwint.

Breng jouw business naar het volgende niveau

Een brug tussen de missie en concrete actiepunten.

Visie en ambitie

Om jouw bedrijfsstrategie te bepalen, stellen we jouw ambitie scherp (BHAG), maar geven ook vorm aan je missie en visie binnen de snel veranderende economie.

Trends & impact

We analyseren trends en ontwikkelingen in de markt en ontdekken mogelijkheden voor succes, inclusief impact en scenario's.

Digital readiness

Verbeter jouw digitale leiderschaps-kwaliteiten om de transformatie vanuit de kern van je organisatie te verbeteren.

Strategie ontwikkeling

Ontwikkel nieuwe, toekomstbestendige (afgeleide) businessmodellen met volledig nieuwe producten, diensten of verdienmodellen.

Proces optimalisatie

We maken jouw organisatie meer klantgericht (CX) en digital-first. We brengen mensen, strategie, systemen en processen in kaart

Prioritering en roadmapping

Aan ideeën geen gebrek. Wij helpen je om deze visie, ambitie en trends te vertalen naar strategische richtingen en helpen je met het in kaart brengen van prioriteiten.

Wij zetten ideeën om in tastbare resultaten

Bas van Lieshout (MSc. Strategic Management)

Digitaal strateeg, ondernemer, growth marketeer. Transparantie, oprechtheid en een goede klik zijn voor mij essentieel.

Ik zal je een heel levensverhaal besparen. Maar wellicht kan ik je helpen. Een achtergrond in Bedrijfskunde, 6 jaar ondernemers ervaring en de inmiddels bijna 100 bedrijven mogen helpen met hun online strategie en marketingactiviteiten.

Wat mij frustreert is het gebrek aan integer advies in de markt. De één belooft nog een grotere gouden berg dan de ander. Het is mijn missie om mensen duurzaam te helpen laten groeien in de digitale wereld.

Onze aanpak is persoonlijk en resultaatgericht. Ben je benieuwd wat ik eventueel voor jou kan beteken? Plan hieronder een kennismaking in, dan spreek ik je snel.

Bas van Lieshout

Benieuwd wat wij kunnen betekenen of heb je vragen?

We gaan graag met je in gesprek.

Maak kennis

Kijk verder dan morgen, maar begin vandaag. Plan direct een volledig vrijblijvende kennismaking met ons.

Neem contact op

Heb je een vraag? Je kunt ons hier direct appen/mailen