B2B Online Marketing

Optimaliseer uw online aanwezigheid.

Waarom kiezen voor B2B Online Marketing?

Het doel van B2B Online Marketing

Het streven van online marketing in een B2B-context komt eigenlijk op hetzelfde neer als bij B2C-marketing, namelijk het genereren van belangstelling voor producten of diensten bij potentiële klanten. Het voornaamste onderscheid ligt echter in de doelgroep: men heeft niet te maken met individuele consumenten, maar met bedrijven.

Wij helpen je graag

Neem contact op

Hoe gaat Skillable te werk als jouw B2B Marketing Bureau?

Bij Skillable starten we altijd met een strategiesessie. In deze sessie analyseren wij samen met de organisatie hoe wij jullie zo effectief mogelijk kunnen helpen. Deze bevindingen presenteren wij in een op maatwerk gebaseerd plan van aanpak. 

Werknemer bezig met b2b marketing

Haal het meeste uit jouw B2B Marketing

Onze totaalaanpak brengt alles bij elkaar.

Bereik jouw doelgroep met gepersonaliseerde content, creëer geweldige klantervaringen en laat sterke klantrelaties ontstaan. We geloven als geen ander in een integrale aanpak.

Onze digital marketing expertises

Doen wat nodig is.

Digitale Marketing Strategie

Samen brengen we in kaart wat nodig is voor inzicht en sturing in de digitale wereld. De benodigde inzichten om bij te sturen waar nodig.

Digitale Advertenties

De juiste strategie voor digitale advertenties opent ongekende mogelijkheden. Van Facebook en Instagram tot LinkedIn en Google.

B2B LinkedIn Leadgeneratie

Spreek met precisie de juiste personen aan, bouw aan jouw persoonlijke merk en dat van je team op LinkedIn en pak kansen die voorheen onbereikbaar waren.

Google Adverteren (SEA)

We verbeteren jouw online zichtbaarheid en trekken relevant verkeer aan om de online prestaties van jouw organisatie te verbeteren.

Google optimalisatie (SEO)

Verbeter de ranking in Google, zodat jouw bedrijf eerder gevonden wordt. Verhoog het aantal bezoekers op jouw website vanuit de organische zoekresultaten.

Social media

Verkeer, inhoud en relaties staan centraal. Een gepersonaliseerde klantervaring met de juiste boodschap leidt tot succes.

E-mailmarketing

We ondersteunen onze klanten met e-mailmarketing door gerichte en gepersonaliseerde campagnes te creëren om klant betrokkenheid te vergroten.

Conversie Optimalisatie

Verhoog de conversie van jouw website voor betere resultaten. Het is effectiever om de conversie op je website te verdubbelen dan het aantal bezoekers te verdubbelen.

Wij zetten ideeën om in tastbare resultaten

Bas van Lieshout (MSc. Strategic Management)

Digitaal strateeg, ondernemer, growth marketeer. Transparantie, oprechtheid en een goede klik zijn voor mij essentieel.

Ik zal je een heel levensverhaal besparen. Maar wellicht kan ik je helpen. Een achtergrond in Bedrijfskunde, 6 jaar ondernemers ervaring en de inmiddels bijna 100 bedrijven mogen helpen met hun online strategie en marketingactiviteiten.

Ik frustreer me aan het gebrek aan integer advies in de markt. De één belooft nog een grotere gouden berg dan de ander. Het is mijn missie om mensen duurzaam te helpen laten groeien in de digitale wereld.

Onze aanpak is persoonlijk en resultaatgericht. Ben je benieuwd wat ik eventueel voor jou kan beteken? Plan hieronder een kennismaking in, dan spreek ik je snel.

Bas online structuur strategie

Benieuwd wat wij kunnen betekenen of heb je vragen?

Bekijk in drie minuten hoe we dat doen.