...

Versnel je online groei en bouw een bedrijf groter dan jezelf.

Voor zelfstandig ondernemers in de B2B dienstverlening of consultancy.

Als ambitieuze ondernemer wil je voorspelbaar en winstgevend groeien. Het is frustrerend als je bedrijf niet groeit zoals je wilt, de omzet stagneert of marketingcampagnes niet het gewenste resultaat opleveren. 

Je weet dat je bedrijf veel potentie heeft, maar je haalt er niet uit wat erin zit. Dat is precies waar onze Growth Accelerator om de hoek komt kijken.

Optimaliseer je bedrijfmodel

Verbeter je product of dienst voor schaalbaarheid, verhoog je marges en klantwaarde.

Vertel een duidelijk verhaal

Een duidelijke en overtuigende boodschap. Bereik meer klanten met een duidelijk verhaal.

Zet in op sterke marketing

Effectieve marketingstrategieën. Wij helpen je om op te vallen en jouw bedrijf te laten groeien.

Groei je bedrijf

Onze aanpak heeft al meer dan 100 bedrijven geholpen. Geen loze beloftes, maar echte, meetbare resultaten.

Optimaliseer je bedrijf en groei online

Met onze Growth Accelerator bieden we je een heldere route naar een sterk bedrijfmodel, meer online zichtbaarheid, afspraken en groei. Stel je jezelf deze vragen?

Van aanbod en verhaal, tot marketing en sales

Te veel verschillende producten, te veel werken in je bedrijf in plaats van aan je bedrijf, inefficiënte processen en een gebrek aan duidelijke strategieën zorgen voor een gebrek aan focus. Dit houd je tegen om de groei te realiseren die je voor ogen hebt. Als ondernemer, consultant of eigenaar van een agency herken je deze uitdagingen maar al te goed. 

Wij zijn er om je te helpen. Bas en zijn team begrijpen de pijn en frustratie die je voelt omdat ze deze uitdagingen zelf ook hebben ervaren. Je verdient een efficiënte, betrouwbare en strategische manier om je bedrijf te laten groeien. 

Wat kun je verwachten?

Met ons Growth Accelerator Traject helpen we je aan bewezen groeistrategieën die je bedrijfsgroei versnellen en je online aanwezigheid versterken. Onze maatwerkprogramma’s bieden effectieve strategieën en systemen om voorspelbare en winstgevende groei te realiseren.

We bieden een holistische aanpak met alle essentiële elementen voor succesvolle groei. Onze geïntegreerde aanpak richt zich niet alleen op marketing- en salesstrategieën, maar ook op essentiële elementen zoals messaging en optimalisatie van het business model.

We maken een strategisch groeiplan op maat voor meer focus en zodat je acties die bijdragen aan je bedrijfstrategie.

We werken een onderscheidend merkverhaal voor je uit die je kunt toepassen op al je (online) kanalen

We optimaliseren de teksten op de belangrijkste pagina’s van je website, je LinkedIn profiel en de funnel erachter

Je krijgt een contentstrategie op maat voor betere online zichtbaarheid

We helpen je met je product eco-systeem om op consistente basis leads te genereren en deze te converteren tot klanten

Voor wie is dit bedoeld?

Deze accelerator is er speciaal voor jou, ondernemer die ambitieus genoeg is om te dromen maar praktisch genoeg om te weten dat een concreet plan nodig is. Je bent klaar om je digitale aanwezigheid serieus te nemen, om van LinkedIn een constante bron van klanten te maken en jezelf als een autoriteit in jouw veld te vestigen.

De afgelopen jaren hebben we meer dan 100 klanten mogen helpen.

Ons proces is simpel en effectief

Wacht niet langer met het realiseren van jouw groeiambities. Plan vandaag nog je groeigesprek en zet de eerste stap naar een voorspelbare en winstgevende toekomst voor jouw bedrijf. Ons proces is simpel en effectief:

  1. Groeigesprek: We beginnen met een vrijblijvend groeigesprek om te bepalen of we een goede fit zijn.
  2. Voorstel op Maat: Als we een match zijn, maken we een voorstel op maat dat aansluit bij jouw unieke behoeften en doelen.
  3. Samenwerking: Na akkoord werken we samen aan het versnellen van de groei van jouw bedrijf door het implementeren van de op maat gemaakte strategieën.

Een heldere route naar meer online zichtbaarheid, afspraken en groei.

Bekijk onze trotse partners en hun verhalen. Misschien sta jij hier binnenkort ook tussen?

IMG_3061 2 (1)

Zannavanderaa.com

Je weet hoe lastig het is om op te vallen, toch? Zanna snapte dit ook en samen gingen we van eigen netwerk naar wereldwijde opportunities via LinkedIn.

Met meer dan 50 nieuwe kansen en 26 offertes heeft ze laten zien dat een goede benaderingsstrategie, content en consistentie echt een boost kunnen geven.

Ben je klaar om, net als Zanna, te groeien en klanten als Odido en Zilveren Kruis binnen te halen?

Opdrachtgevers: Odido, Sociale Dienst Drechtsteden, Egon Zehnder, Randstad & Zilveren Kruis

IMG_9919

Threefront B.V.

Je wilt groter denken, maar hoe bereik je die grote namen? Threefront heeft het antwoord gevonden.

In slechts 3 maanden tijd regelden we samen meer dan 20 afspraken bij corporates en tekenden ze 6 nieuwe opdrachten.

Zie je het al voor je, jouw naam naast EY, Deloitte en UWV?

Opdrachtgevers: EY, PWC, Deloitte, Belastingdienst, ErasmusMC, UWV

IMG_8508

Optimeister B.V.

Soms wil je bouwen aan een nieuwe propositie. We hielpen Optimeister hieraan en in de eerste maand regelden we meer dan 10 afspraken. Ze groeide een team van 4 en opende hun eigen kantoor. Met een marketingstrategie die consistent aanvragen genereert, groeien ze lekker door.

Ben je klaar om je bedrijf uit te breiden zoals Optimeister?

Opdrachtgevers: Plintenfabriek, AirTrack Factory, Rituals, GoHammerHead, Cheapcargo

“We zijn onze reis ruim een jaar geleden samen begonnen en het is de investering absoluut waard geweest (daarom zijn we nog niet van plan onze samenwerking stop te zetten 😉

Als je iemand zoekt:
- Die goed luistert, je uitdaagt, een hoge integriteit heeft, veel kennis heeft en je kan inspireren om meer te lezen
-Die meer structuur en richting kan geven aan online marketingactiviteiten
-Die jouw waardeproposities kan aanscherpen
-Die jouw verkoop- en marketingactiviteiten kan versterken

Dan is Bas zeker iemand die je moet ontmoeten.”
Zanna van der Aa
Zannavanderaa.com
"Skillable heeft ThreeFront B.V. aan de hand meegenomen in de wereld van digitale strategie. Samen hebben we opnieuw gekeken naar onze propositie en naar de (digitale) zichtbaarheid.

Middels de ervaring, het ongekend hoge enthousiasme en de betrokkenheid van Skillable hebben wij enorme stappen gemaakt op het gebied van onze marketing. Veel stijging in het aantal leads en concrete opdrachten sindsdien! Skillable, we keep pushing! 🙂"
Frenk van Assen
Threefront B.V.
"De nuttige workshops hebben mij echt aan het denken gezet en al snel creëerde we samen een ijzersterke fundering. Vervolgens hebben we een concreet plan gemaakt om de doelgroep kennis te laten maken met ons nieuwe aanbod.

Dit heeft geresulteerd in meer dan 10 afspraken in de eerste maand! Uit deze afspraken zijn een aantal mooie samenwerkingen ontstaan. Al met al heeft Skillable ons bedrijf een geweldige boost gegeven en daarvoor verdienen ze de credits. Skillable bedankt!"
Fritz Wierper
Optimeister B.V.
Blog Merkinnovatie
Merkidentiteit

Wil je groeien zonder groeipijnen?

Blijf niet hangen in frustratie, stagnerende omzet en ineffectieve marketingcampagnes. Kijk met vertrouwen naar de toekomst. Implementeer de strategieën en systemen die voor ons en meer dan 100 van onze klanten hebben gewerkt en geniet van consistente groei. Verhoog je winstgevendheid, pak de controle over je agenda terug, transformeer je businessmodel en groei online.


Boek vandaag nog je gratis groeisessie en zet de eerste stap naar een voorspelbare en winstgevende toekomst voor jouw bedrijf.

Ze gingen je voor

Een greep uit onze klanten die het pad al bewandeld hebben en nu de vruchten plukken.

"Bas heeft mij geholpen bij het formuleren van mijn plan, het beter vermarkten van mijn waarde en bijbehorende strategie. Ik vond de samenwerking zeer prettig en ik raad het ten zeerste aan om met Bas samen te werken. Ik zal in de toekomst weer gebruik maken van zijn enthousiasme, kennis en energie."
Wim van Baaren
Van Baaren Consultancy B.V.
"Het was een genoegen om met Bas samen te werken aan een programma van 3 maanden om onze startup te versnellen. Hij is niet alleen een geweldige marketeer, hij denkt ook als strateeg, hij kan in een groter geheel denken, wat erg handig is om onze marketingdoelen en -trechter te sturen. Hij is zeer ondersteunend en behulpzaam tijdens het hele proces. Nogmaals bedankt!"
Danna Christin
International Students Work

We geven je heldere antwoorden

Van onze aanpak tot de tijd die jij erin investeert.

Als je meedoet aan ons programma, krijg je alles wat je nodig hebt om jouw online aanwezigheid te versterken. Dit omvat live sessies, regelmatig persoonlijk contact en volledige toegang tot onze online tools en technieken die je bedrijf écht vooruit helpen. We passen het programma aan jouw specifieke situatie aan. Dit bespreken we volledig vrijblijvend in een groeigesprek.

We begrijpen dat je een drukke agenda hebt. Toch is er nooit een perfect moment voor groei. Als je gemotiveerd bent om vooruitgang te boeken, plan dan een kennismakingsgesprek. Heb je die motivatie nu niet? Dan is dit misschien niet het juiste moment voor jou. Met ons programma kun je echt een verschil maken zonder dat je alles opzij hoeft te zetten.

Jouw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkst. We werken één-op-één met je samen om ervoor te zorgen dat al jouw vragen en wensen worden beantwoord. We zijn pas tevreden als jij dat ook bent en ondersteunen je bij elke stap van je online strategie, van je website tot je social media en content.

Wij nemen de zware voorbereiding voor onze rekening en zorgen dat je alle benodigde stappen duidelijk hebt. Reken op ongeveer een uur per dag om de nieuwe aanpak echt te leren en toe te passen in je dagelijkse werkzaamheden.

Ons Accelerator-programma is intensief en kan variëren van 6 weken tot 6 maanden, afhankelijk van jouw specifieke behoeften. De prijzen beginnen vanaf €1795 exclusief BTW. We bespreken de kosten altijd vooraf met je, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Ja, dat kan. Je kunt in één keer betalen, maar gespreid betalen is ook mogelijk. We vinden altijd een manier die voor jou werkt.

Na het programma staat jouw online business als een huis. Je hebt een sterke basis om op verder te bouwen. En als je wilt, kunnen we blijven samenwerken om je groei te blijven ondersteunen.

Absoluut! Veel klanten kiezen ervoor om na de Accelerator de samenwerking voort te zetten. Eerst richten we ons op een solide start met de Accelerator en daarna verkennen we samen hoe we jouw succes kunnen blijven uitbouwen.

Benieuwd naar meer?

De LinkedIn Growth Accelerator is jouw ticket naar succes op LinkedIn. Ben je klaar om de sprong te wagen en je bedrijf te laten groeien? Laten we samen aan de slag gaan.